Godnatt Nu

Jag är riktigt trött och det är bra när kl bara är strax efter 22. För jag lägger mej alltid sent. Nu ska jag lägga mej i tid så jag orkar upp ordentligt imorrn o gå iväg med Essa till skolan..;)

Men nu ska jag dra vidare... Annars somnar jag ju bara hära..haha

Godnatt igen.. Kram kram

Nu Är Vi Hemma IgenHejsan igen.
Jo jag kunde ialf hitta ett par skit snygga Jeansleggings på Lindes för 199:- Men dom är ljus-gråa inte den blåa färgen som är på bilden. Och dom var verkligen härliga att ha på sej ;)

Det blev ett memoryspel till Essa (vi har ärligt inget/inga) så innan blev det att ma gjorde egna fast med siffror.. Det gick det med :)

Är verkligen saligt trött och vill bara dra täcket över huvudet igen. Men det går ju inte när man har två barn att kolla. Ialf inte när den ena är busig o är som en liten Emil *hihi*

Var ju inne på Panduro för dääär kan man köpa en massa kul.. HAHA tror ni ja. Antingen är det på toook för mycket saker så man inte vet in eller ut. Eller så är det annat jag inte kan förklara. För jag visst på ett ungefär vad jag ville ha. Men när jag/vi väl var där o gluttade fann jag ingenting som jag kunde ta med mej hem...*suck* det är verkligne tråkigt.. Så nu har jag bestämt mej för att beställa istället. Då vet man vad man vill och inte tar heeela affären..eheheehh
haha

Men vi ses senare. Puss o Kram

Pyssel o Skärholmen

Ja jag funderar på om jag ska dra iväg med barnen till Skärholmen o titta lite på Panduro (min favvo affär) och kanske köper finger färg och canvas tavla. Så kan mina änglar få leka konstbärer...hihi men jag vet ju inte riktigt ännu!!! Eller så kanske det blir lite scrapbooking till fotoalbumet.. Hmm det är ju just detta liksom. BESLUTSÅNGEST!!!! hehe...Man vill ha allting när man inte har pengar. Men när man kanske har lite mera pengar en vad man hade tänkt osv då vet man helt plötsligt INTE vad man vill ha...hahah är inte det lite knasigt.?

Jaja. De kan bli något eller ingenting alls. Har inte huuuur mycket pengar o jag måste ju försöka spara lite nu!!!!

Men vi ses sen så fotar ja om jag köper något..hehe

Puss o Kram