Men Nu Får Ni Faan Ta Och Sluta =/

God dag läsare.
Jag är så arg bara. Visserligen vet jag vad som är på G. Men ja är så förbannad ialf. Det gäller dessa jävla BORRNINGAR hela dagarna typ.

Dom började någongång i vinter förra året. För att vi ska få "Stadsnät". Det är väl för att man ska kunna välja (ingen aning) Men vad jag vet så har dom inte sagt att dom ska hålla på borra jäääämt. Dom gjorde ju ialf ett uppehåll i ca 3veckor eller mera. Nu låter det ibland lite grann (för det kommer väl i en annan port) men idag har det låtit hos oss. Men inte lika mycket som det ibland kan låta.

Det är fruktansvärt störande att det ska hållas på så intensivt hela tiden. Jag kan inte få Belle att sova vissa dagar då dom kan hålla på heela dagen. Patric kan inte sova då han jobbar natt. Dom börjar ju liksom mellan 7-8 på morronen. Nä det är jobbigt.

Dagen började ialf med att jag vaknade vid halv 7 av Belle som va hungrig (ovanligt hehe) så jag hade en färdigt välling i kylen som jag värmde. Sen gick jag och pratade med Essa och sa att hennes kläder hängde på stolen i köket. Hon skulle byta trosor då jag häjdade henne med att fråga vad hon gjorde. "dom är smutsiga"..Nänä sa jag. Du fick dom igår kväll efter badet så dom ska du ha idag..Så hon tog på sej dom igen. Sen kom Patric hem och körde henne till förskolan. Sen kom han hem och vi somnade om någon timme. Det va skönt.

Sen har dom borrat mera. Man blir tokig. Belle somnade i min famn för 1 timme sen o sov kanske i 30min eller mera. Jag la huvudet bakåt på soffan o blundade jag med. Det va otroligt skönt. MEN hon vakade av borrandet IGEN...

Sen va det inte så mycket mera med det. Nu sitter jag hära och lyssnar lite på Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna..Den är såå vacker. =)

Patric sitter i soffan o tittar på "SuperNanny" med Belle. Snart ska man hämta Essa med. Vad ska man äta idag? Dessa tankar på mat..Bläää det avskräcker ju en från att ens vilja äta..haha

Nä men ha de bra så skriver jag sen..

Puss o Kram

Veronica Maggio - MåndagsbarnJag tycker denna låt är riktigt bra. Hon är cool och låtarna är lite mera speciella. Men dom är skit bra.
Ville mest bara lägga in denna. Puss på er

//Emmsan

Jaha Nu Har Man Suttit Hos Mamma Med Ljus Osv

Hejsan alla älskade vänner...

Sitter hemma hos mamma nu och dricker lite rödvin. Min syster o hennes sambo är med hära. Och ALLA ligger kvar..hahah Men vi ville ju spela TP så det skulle bli sent tyckte dom. Men det vart inte så mycket till spel, eftersom vi kollade klockan och såg att det började bli dax för att släcka ner. Vi tog fram lite ljus och sedan vart det att lyssna på musik....hehe!!! Jag satt mest och sjöng (som jag ALLTID gör) hahah älskar ju att sjunga. =P

Syrran, jag, "pappa" o Mamsen + lilla Belle sitter uppe. Belle sov en timme eller 1½ timme och vill nu sitta och leka med mormors kryddställ som kan snurra. Ja menar hur ofta är hon vaken så läänge?? hmm..ALDRIG!! Därför Emma har fasta regler uppsatta hemma. Men att bryta dom ibland och göra undantag det kan jag. Men det är sällan jag gör det.!!! Esmeralda ligger uppe och sover i sängen vi ska dela på. De ska bli mysigt. Sen är det bara att dra fram resesängen från mammas garderob och bädda den. Det blir mysigt för Belle med. Hon har ju sitt täcke med sej och sin "Nin/Ninen" = Kanin som hon älskar och då vet hon att hon ska sova..Hon kramar den hårt i ansiktet och biter den i örat mm. =) gulligt.

Jaha nu kom mamsen med en liten singelhög som jag ska välja ut några favoriter typ. Jaaa, älskar när vi lyssnar på musik...VI verkligen älskar det...

Nähä, nu kanske jag ska vara lite mera social =P

Men vi ses mina älskade bloggare...

Puss o Kram eMMa