Halloj

Känner mej fortfarande lite ensam och lessen över att inte få "umgås" med MIN Laptop... (snyft) men jag vet ju att den kommer tillbaka ny fräsch igen och de ska bli skönt på ETT sätt eftersom man egentligen inte ens vet HUR mycket skit det faktiskt stannar kvar. (!?)

Idag har det varit en bra dag. Varit o inhandlat en ny säng... =D + deiverse saker som tillhör sängen (LoL)
Blev verkligen bra i rummet.

Ska strax lägga mej eftersom jag är riktigt trött. Och det ska bli skönt att få sova i en större o "helare" säng en den jag hade innnan.. ;)

Skriver mera imorrn...

Puss o Kram

Godnatt

Min Älskling Är Intagen ^^(

Ja, alltså min dator fick jag lämna in på NetonNet idag. Och tydligen hade jag 2års garanti på den vilket jag "hurrade" för inombords.
Nu får jag låna mamsens dator lite grann och det är väl bra så länge jag kan göra det. Men jag saknar ju min lilla "älskliing" hahaha...Ja de låter verkliiiiigen knasigt när jag skriver de. Det är verkligen tomt!

Har ialf hämtat mina Shepherd skor..Så jävla sköna och varma. Jag ska inpregnera dom om en stund.
Sen har vi varit ute typ halva dagen typ. Åkte halv 11 och va hemma vid 3. Förutom att vi hämtade Essa tidigare och jag hämtade Bellan lite tidigare med eftersom de ändå va på vägen hem! Nu är jag riktigt jävla (ursäkta språket) trött. Jag skulle kunna sitta och sova!

Såg att jag fått en "utmärkelse" på syrrans Blogg med. Gulligt...Tack älskade syster.

Nä nu orkar jag inte skriva mera.. Hoppas ni får en underbar Freeeeedag..

"Det är dax för Fredagsmyyys om det så är det sista jag gör. Ja det är Fredagsmyyys hoppas inte föräldrarna stör. Nu äre slut på veckan det är dax för Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys"

Puss o Kram ^^)

Idag Kommer Bella-Buuuuuus Hem ^^

Hejsan alla glada..

Jag är glad just för att solen skiner och det är verkligen vindstilla ;)
Har tvättat en maskin och hängt upp, tittat på Prinsessan & Grodan (IGEN) ja veeet. Men den är såå otroligt bra o rolig!! *haha*

Får se om man kommer iväg till NetonNet sen med datorn. Sen ska jag ju till Huddinge (eller måste) lämna B-bidrag till Fk och lite andra papper...!!!

Mamma ska köra mej men vi får se hur hon känner oxå inför det nu. Eftersom nästan alla är hemma pga förkylning.. (suck)

Men datorn måste ialf in innan den verkligen packar ihop ordentligt. Och dom får faktiskt kolla på den och komma på orsaken till att det inte går att säkerhetskopiera...De bara misslyckas.

Och till dej Carro (vi är ju nästan släkt hahahaha) jag visste inte ens att de va just DU som kommenterat. Men nu när du nämnde Essa o Bellan då visste jag vem det va =D trevligt att du oxå läser min blogg..!!!

Men vi hörs lite senare gott folk..

Puss o Kram