1 Vecka Sedan.... :(

Ja eftersom jag inte har någon dator så resulterar det i ICKE skriverier i The Blogg... Vilket är frustrerande.. För jag älskar att skriva!!

Det har egentligen inte hänt mycket så. BEllan är hos pappa P tills Fredag om 1 vecka till... :( Tomt utan mammas fialotta. Och Essa ser man ju inte mycket till eftersom hon är ute med sina kompisar. Så det är inte samma saknad. Bellan måste ja ju ha uppsikt över JÄMT!!! Typ. Men Essa är mera "självständig" om man säger så!!!

Har smällt i mej en HEL Ben&Jerry´s glass nu på kvällskvisten...*Mmm gott*

Min syster o familj har varit här heeela dagen o vi har grillat o haft de myspys!! Dom åkte hem vid åtta snåret typ!

Lånar som sagt min brors dator ett tag. Känner att jag behöver det!!! Man blir ju GALEN om man inte får prata med kompisar, Blogga, kolla inredning osv osv osv... Sen måste man ju kolla kontot samt betala räkningar (suck) samma visa vaaarje jäääävla månad. Kan man inte bara skita i alla äckliga räkningar o göra roliga saker för pengarna... SOM ATT SHOPPA som tex hahahahaha

Har bestämt för GRÖNA LUND 1:a helgen i Juli. De ska bli kul. Hoppas det blir VACKERT väder bara... Ok de MÅSTE ju inte vara stekande sol och 40grader.  Men gärna en sån där 20grader o lite moln på himmelen som kan hjälpa till att inte få solsting hahaha

Men nu ska jag spela lite. Har även laddat ner Bigfishgames på hans dator med... (www.BigFishGames.com) bli medlem o sen kan du spela massor med roliga spel gratis i 1timme. Man kan även löpa dom om det ligger i intresset. Men vadå gratis är ju med bra. Kan bara bli trisst när man verkligen kommit in i ett spel o sen är de slut haha

Ha det bra...

Pussar i massor från mej

P.s. Färgade håret mera Blond + Silverschampoo...= Great Yeah!! D.s.

Race Marine ^^)

Va dom inte snygga??? Bra pris...81:- + frakt = 126kr!!!! INTE ett dugg farligt tycker jag för ett par märkes skor som knaoot är använda!!! *Ett Klipp*

//Puss

Återigen LESSEN ='(

Efter det att min brorsa "fixade" min dator och bytte Operativsystem till Windows 7 Ultimate så tog det ca 1mån tills den bara la av och sa att "Windows är inte äkta" Ja ba =O Va!!! jaha... Nu har jag försökt formatera om den till fabriksny och trodde dock att första skivorna jag fick inte funkade bara... Så jag fick då ett par nya IDAG.. Men det funkar ialf inte!

Satt och pratade med Acer support i kanske 15min tills hon sa att dom antingen kunde ta min dator via Ups eller va de heter eller att jag lämnar in den till den återförsäljaren jag köpte den ifrån. Och det är ju NetonNet!!!

Vi får se om mamma kör mej dit. Hoppas dom inte behöver ha den sååå länge. Utan typ tills imorrn. De kan ju inte ta såå lång tid att dom måste ha den i flera veckor! De tar väl va 1-2timmar att göra de själv. Men eftersom jag inte kan så måste ja lämna in den!! (suck)

Förresten jag vann ett par skor till Bellan igår på Tradera. Använda 1ggr och det är typ ett nytt märke (för mej alf) eftersom jag inte har vanliga gympaskor så va detta nödvändigt. Vill egentligen köpa egna i butik. MEN kan man hitta skor som kanppt är använda osv så varför inte..?! Även om jag egentligen inte har bra med pengar till det. Men jag kan dock inte blunda för vad mina barn behöver! Man får ju prioritera olika saker!

Bild kommer.... =)

Puss o Kram