Musses Klubbhus Med Variation

Ja just nu tog Musses Klubbhus slut.. Bellas favvoprogram ;)

Nu börjar istället "Händige Manny" han är söt tycker jag.

Ja om 20min typ ska jag lämna hemmet för att rulla till dagis med Bells. Hon blir kvar på dagit till 4 ca. Eller strax innan. Det får man se när man hinner hämta upp Essa om jag slutar 14-tiden. Det borde inte ta så lång tid.

Imorrn (Fredag) är det 12-dag på dagis så jag har sagt att Bells får vara ledig. Sen ska BÅDA barnen till sina pappor. Vilket jag tycker ska bli JÄTTE skönt.. Haha missförstå mej inte. Men det är över 2år sedan jag jobbade och tjänade EGNA pengar. Så nu är de bara skönt att få arbeta. Ska försöka jobba så mycket som möjligt... Och nu är jag ledig ifrån barnen ganska länge. Essa är hos pappa till nästa helg (tror ja, ska kolla ordentligt) och Bells är hos sin pappa till Onsdag. Så innan dess kan ja jobba vilken tid som ;)

Nä men nu ska jag lägga mej i soffan den lillllllla tiden som är kvar ;)

Puss o Kram

Sen Kväll Ikväll

Ja jag började halv 12. Men kom lite sent för tåget va försenat och sen så träffade jag min granne Madde på tåget. Hon är ju skiftledare på Serrano. Så vi kunde snacka lite skit innan jobbet...
Det gick bra idag. Och till min förvåning så jobbar en gammal kompis ifrån S:T Görans där med (Dimitri heter han) vi båda chockades lite.. Vi har inte sätt varann på många år (typ 8) och så möts vi upp hans 1:a dag på jobbet och min 2:a dag :D jaa vad brukar man säga "Världen är bra liten" hehe

Satt ner med Serranos "heting" hahaha.. Han är snygg (Islänning) o pratar liiiiite Svenska o mest engelska.. Så de är ännu roligare.. Men ialf vi satt ner o snackade lite om mina tider osv..
O ja har kommit på att de nog är BÄST att bara jobba 9-15 asså ialf i nuläget när Bella o Essa går på olika ställen o de tar ca 30min att komma från punkt tilö punkt om man åker när bussar går osv.. Det blir liksom alldeles för stressigt för mej o sen att informera jobbet.. :S de går ju inte om de är OLIKA tider.. (suck)

Så i nuläget när ja har barnen hemma så kan ja jobba 9-15 ANDRA dagar när dom inte är hemma så kan jag jobba mera skift liksom.. Inte "knäppa" tider..

Men men.... Vi hörs imorrn tror jag för jag är vääldigt trött ikväll. Kom ju hem typ halv 6 =S

PUSSAR o KRAMAR

Godmooorgon

Nu ska jag strax åka. Ska lämna Bella på dagis.. Sen kanske jag kan gå hem en snabbis för halv 12 ska jag vara på jobbet. Men innan det ska jag förbi Huddinge och lämna in papper.

Men men jag måste börja göra mej iordning för att gå! Måste nog hem ialf. Igår åt jag INGENTING... Men för mej gör de inget för jag var ialf inte hungrig nånting..
Men nu är jag hungrig, kanske för att ja tuggar tuggummi ;)

Slänger in en bild nu så här på mörrön kvisten :)

Ha en underbar dag

Puss o Kram