")Någon som vet vad detta är???

Det är en vetenalle (finns flera färger)...Denna skulle jag faktiskt vilja ha i sängen och krama när jag sover. Det är för att jag alltid fryser. Och då slipper jag krama en hård PET-flaska! 199:- som hittat när man vill ha en varm kompis efter 2min i micron ;)

BlueBox där hittar du den... Jag verkligen älskar den nätbutiken. Har handlat där förr flera gånger och är bara nöjd..

Ska snart lägga mej och sova tror jag. Har börjat bli riktigt trött igen. Tror att det är höstvädret som styr det. För jag har börjat bli mera deprimerad osv!!!

Men ni får sova så gott..

Vi hörs säkert imorrn

Puss o Kram

Ooohh

Ja nu är det 1timme sen jag skrev och vad har jag då åstakommit?
Jo:

2:a maskinen
Hängt tvätt
Plockat tvätt
Vikt tvätt
Lagt in tvätt

Check! på allting... =D jag är duktig jag.. O inte nog med det. Jag smällde just i mej en tallrik rester från igår. Mammas ÄLSKADE GOOOODA Köttbullar i gräddsås me potäter o lingonsylt... MMmmm smaskens ;) man blir som barn på nytt nästan med att slicka tallrik o bestick thihi

Nu ska jag väl lyssna lite mera på musik, ta det lugnt tills jag ska gå och hämta Bella... Henne som jag kommer krama o pussa sönder ;)

Puss o Kram

Jaha Som Vanligt Under Denna Tid På Månaden...

...Då är det räääkningstider... De gillar vi allt nog tror jag.... (NOT med en väldigt sarkasm i orden)

Jaha så vad har jag gjort idag eller ja dan har ju precis nyss börjat för mej. Vaknade 7.15 gick upp o bråkade lite med Essa (som ja nästan varke morgon gör) suck!!
Gav henne frukost och sen traskade vi tillsammans bort till bussen där j sa hej då och rusade in i skogen istället med en hund som va nödig liksom ;)

Sen gick vi hem. Ja jo jag satte på en tvätt maskin innan vi gick. O så har jag ju suttit och donat lite med mina pappar..(läs Räkningar) =) Jag är vuxen jag o då måste man ta dessa ansvar haha
Men dock inget kul ansvar.. Eller ja de kan va kul att ha ordning på papper osv. Men det är inge kul att se ens pengar bara sjunka ner i sanden typ!

Sitter och dricken en Shake med Nuttrilette (BLÄ) jag hatar smaken efter bara någon klunk. Men jag tänkte vara smart och mixade vanilj yoghurt och stora blåbär för att "dälja" smaken lite... Pyttsan va det IKKE gick.. får ju kvällningar ialf!

Och annars är det bara 2dl jag behöver dricka, NU är det liksom 5dl ca...(suck varföär gjorde ja så för) haha

Men men det är bara att dricka o se glad ut

Puss o Kram