GOTT NYTT ÅR

Skriver det sista inlägger för 2011 och hälsar alla Gott Nytt År...

Med detta vill jag nog säga att året 2012 ska bli bättre. Mer bloggning, mer bilder osv osv..

Nu har jag idag plockat i kartonger (känns som dom aldrig tar slut) sen har jag gjort korv m. bröd till alla utom mej själv haha. Satt upp ALLA lysande stjärnor i taket, dörrar o fönster som jag fick av Chris (tack hihi) sen har jag nu diskat upp allting o ska ställa mej o slafsa ner köket igen med Köttfärssås o Pasta (inte direkt nyårsmat) men de är gott o barnen älskar de :)

Nu ska jag börja.. Puss o Kram

Ligger i sängen

Just nu ligger jag i sängen o bara tänker... Tänker på jobbet, mina kollegor o alla barnen. Jag tittar på fotografiet av avdelningen som sitter på mitt kylskåp. Jag fylls av tårar och h av sorg. Tänk dessa små varelser som jag kanske inte får se igen!!! Där som jag har varit i 6månader.. Nej jag blir lessen. Väldigt! Förlåt men det har varit fullt upp. Städning, plockning som egentligen inte hinner bli kvar.. Jag ska försöka plocka iordning sånt som ska kastas så det bara att slänga... Nu ska jag lägga mej o sova... hörs mer sen.. puas o kram Emma

Flyttat Till Eget "Prinsessans Paradis"

Ja de är precis va ja kallar lgh.. Men just nu trivs ja inte med att de faktiskt inte är tätt vid fönstrena ordentligt.. Det är schveeeeni kallt i köket o vardagsrummet.. :S
Men jag har nyss gjort en felanmälan så vi får väl se när dom tänker knacka på!

Annars så har allting vara SUPER BRA! Inskolningen funkar GALANT o de gör de för Essa med :D så stolt över mina älsklingar.

Ja det är svårt att få ordning hemma när man liksom inte har möbler. Har inga garderober till kläderna o inga hyllor o diverse saker. Måste försöka komma iväg till Secound Hand butiken(erna) så ja kan F Y N D A!

De ska nog bli bra allt de hära.. På Fredag kommer väl älsklingen upp... Ja struntar i om de inte är HELT klart. Ja vill att han ska komma upp ialf ;)


Sjukt otaggad att Blogga när man inte kan lägga upp snyggbilder! Ogillar oxå att Blogg.se inte finns till Andoid mobiler?! Eller finns de det? Har kollat men inte lyckats.

Njaaa nu ska ja nog tvätta av mej sminket, borsta tänderna o strax lägga mej! Imorrn äre tvättid mellan 13-16 får se hur de blir me den saken. Eftersom Essa ska hämtas 1.. Jaja de löser sej nog imorrn!

NU orkar ja inte bloggisch mer

Puss o Kram