Flyttat Till Eget "Prinsessans Paradis"

Ja de är precis va ja kallar lgh.. Men just nu trivs ja inte med att de faktiskt inte är tätt vid fönstrena ordentligt.. Det är schveeeeni kallt i köket o vardagsrummet.. :S
Men jag har nyss gjort en felanmälan så vi får väl se när dom tänker knacka på!

Annars så har allting vara SUPER BRA! Inskolningen funkar GALANT o de gör de för Essa med :D så stolt över mina älsklingar.

Ja det är svårt att få ordning hemma när man liksom inte har möbler. Har inga garderober till kläderna o inga hyllor o diverse saker. Måste försöka komma iväg till Secound Hand butiken(erna) så ja kan F Y N D A!

De ska nog bli bra allt de hära.. På Fredag kommer väl älsklingen upp... Ja struntar i om de inte är HELT klart. Ja vill att han ska komma upp ialf ;)


Sjukt otaggad att Blogga när man inte kan lägga upp snyggbilder! Ogillar oxå att Blogg.se inte finns till Andoid mobiler?! Eller finns de det? Har kollat men inte lyckats.

Njaaa nu ska ja nog tvätta av mej sminket, borsta tänderna o strax lägga mej! Imorrn äre tvättid mellan 13-16 får se hur de blir me den saken. Eftersom Essa ska hämtas 1.. Jaja de löser sej nog imorrn!

NU orkar ja inte bloggisch mer

Puss o Kram