Go kväll

Sitter nu ner i soffan och dricker en kopp te i soffan med den jag verkligen älskar ❤ barnen fick middag lite sent eftersom baby va med Thomas på Willy's o storhandla lite (eller ja med liten frys/kyl kan man nog inte storhandla så värst) men men sen vart det duschen och nu är film på som dom somnar till!!!

Idag har det varit bra på jobbet, men jag har kommit under fund med att när man jobbar som Resurs så får man inte så mycket kontakt med dom andra pedagoger och det kan va lite trist. Men jag är ju där för pojkens skull så det är ändå kul! Imorrn blir det möte med en kvinna från Autistcentret som ska va med och kolla lite!!!
Så det ska bli spännande!

Snart blir det sängen. Igår somnade jag en stund efter 24-tiden så det är inge kul. Men svårt att sova ibland.

Vi hörs kramis

(ps gammal bild) ;)

Mio

Först vill jag säga GRATTIS till min systerdotter som blir 3år ikväll 23:23 ❤

Vi var förbi igen och fikade lite. Mamsen kommdit med bonuspappa lch sen va Thomas pappa och lillebror där. Trevligt! Massa regn och åska (mysigt) sen vid 15-tiden så bestämde vi oss för att åka till Länna. Dels ville vi gå på Mio eftersom vi har 200kr's checkar vardera där. Och syrran o familj ville kolla data/plattv till sovrummet. Men det vart inget. Så vi drog in till Mio precis 15min innan stägning. Man vart så stressad så de va nästan så vi åkte utan nånting! Förresten så fanns VÅRA stolar + bord kvar (Arvika) ännu 4490:- PASSA PÅ!!! Detta va ju visserligen i Länna. Men man kan ju kolla andra!

Vi hann ialf köpa med oss en stor fin kökslampa (eller ja kökslampa?!?! Får man väl välja) kostade 850kr + 200kr's checken så 650:- inte illa pinkat ialf.

Nu har jag nyss sett klart på andra säsongen av Solsidan. Fy fan alltid lika kul ;)

Nu äre Kick-ass på 5:an. Den har man ju inte sett!

Imorrn äre en ny jobbvecka! Spännande

Hörs mer

Puss o kram

Alla barnen sover och lite småfix

Jag/vi drog hem till syrran vid halv 11 och jag stannade en stund innan jag skulle gå till bussen. Det gick jätte bra på mötet och trevlig mamma som va väldigt lätt att prata med samt söt son. Ska bli kul och spännande att få jobba med både honom och alla andra pedagoger samt barn ;)

Efteråt va ja tvungen att dra direkt hem (tjejproblem) sen så fixade jag och plockade lite innan syster med mina och hennes barn kom hit ;) dom blev bjudna på middag (kycklinggryta med morotstzatziki och pasta) gottigott ;) sen stannade dom en stund och gick hem runt 20-tiden. Alicia sover över för att hon ville det. Slängde in (läs: tog in dom) haha i duschen och sen vart det bad efter en stund. Alicia fick ta Bellas säng som i sin tur sover i min o Burre sover på soffan (vilket ja kan förstå, barn tar ganska mycket plats fast dom är små haha)

En halvtimme senare sov ALLA. Jag passade då på att diska upp allt och göra köket fint tills imorgon bitti (mycket trevligare) men vi måste införskaffa oss en diskmaskin. Dels för att diskbänken inte är i 90 standardmått och jag får då mer problem med ryggen och dels för att mina händer inte tål för mycket diskvatten osv. Ja menar diska 2-3ggr per dag sätter sina spår :S (man vill ju ha fint i köket osv)

Nä nu ska jag snart lägga mej tror jag. Barnen är väl uppe tidigt imorrn så jag vill vara utsövd.

Ha en underbar natt

Puss o kram