På Väg o Hämta EssaOj va dumt att bilderna kommer fel via mobilen. Får fixa de sen... :-)

Gooooodi

Jag sitter i rummet. Jag o Bella vaknade strax precis innan 9 och gick upp o käkade frukost. Efter de så gick hon in o satte på sin CD-spelare (som alltid) haha o satte på skivan i. Hon älskar verkligen musik o det har jag alltid introducerat barnen med varje kväll och det är ju bra. Dom lär sej momorera musiken och det öppnar :)

Nu ligger hon i min "säng" (ja jag har ju ingen säng utan lånar just nu syrrans madrass man ska blåsa upp) o så sa hon förut: "jag ska vila"

Hon kanske somnar. Men de gör inget!!

Idag kommer Essa hem, vi ska mötas upp i Högdalen. Efter de blir de väl en sväng ner på Lidl o köpa ägg.. Mjölken ja köpte här i veckan går ut imorrn så ja tänkte om man kanske skulle göra pannkakor till middag :) De går ju alltid vägen för barnen!!

Ja vet att jag varit dålig på uppdateringen osv. Ska försöka komma till skott.. Roligare Design osv innebär nog mer bloggande o roligare stunder :)

Så ja ska försöka!!

Ha de så gott så länge..

Puss o Kram

Jaaahaa Jaa

Sitter o försöker fixa lite med bilder osv.. Men nu hittar jag inte dom jag hade laddat in i datorn. Men denna har ju börjat leva sitt egna liv. Camen funkar inte fast den aldrig liksom har gjort så.. Jag har uppdaterat den o installerat om den men den säger bara att Kameran inte finns :( Väldigt irriterande.. Vad fan ska man DÅ göra?

SÅ nu kan jag inte visa bilder... Ja har ju egentligen via mobilen. Men dom kan jag visa imorrn. För nu ska jag sova tror jag. Är så himla trött.. Sovit så himla lite o jag vet knappt va ja skriver/säger/heter pga de..

Men vi lär väl synas imorrn

Puss o Kram