Fint och juligt :)

Nu är v-rums fönstret rätt klart! Det ända ja egentligen vill ha mer är två lite högre vita krukor med antingen fin grön murgröna som hänger lite över! Eller bara en "bolliknande blomma" ååhh va fint! Det känns som ett riktigt hem när man fixar gardiner osv :)

Mer inredning till Emma så är hon glad haha! Fasiken om man inte kanske skulle bli inredningsexpert ;) vore jäävla kul :)

Nu ligger älsklingen o ja uppkrupna i soffan med filt och bara myspysa till solsidan! Sen äre tack och godnatt! Shit oxå... De är jobb imorrn igen :-/ visst gillar jobbet när ja väl är där! Men tanken på att gå upp till klockan o så tidigt neeeeh inte så attraktivt! Men men. Bella kommer på Onsdag igen och förra veckan fick hon ju va me på utflykten med skridskoråkning :) denna vecka med! Villet ja verkligen tycker är så bra ;)

Nä nu ska vi kolla 4 HD :)

Puss

Ursäkta

...min jävla särskrivning!!!! Blä :/ men ja bloggar alltid via Ipaden så därav kan de ibland bli lite fel haha! Hoppas ni kan leva me dom små felen och att ni läser rätt ;-)

Kramis

En bra dag/kväll igår :)

Ja vi åkte iväg på förmiddagen och handlade lite kaffebröd, kaffe, två Vinettaglassar (20kr/fö 2) billigt. Sen köpte vi läsk och lite mer potatis och torskryggs fileer!!!

Sen gick vi till Jysk och köpte panelgardins stångar/fästen! (Alltså dom svarta runda stångarna med en knopp på sidorna) och inte den orginala gardinstången för dom är så enormt fula! Det va 30% på de och vi visste att de va 3-4m i v-rummet så vi fick köpa en extra stång som man bygger på så att säga! Jag måttade inte speciellt med nåt! Bara ögonmått och med hjälp av dom andra! Jag markerade hål och mamma/bonus pappa tog med slagborrmaskinen. Så jag borrade allting själv och skriva/slog i plugg osv! Riktigt bra om du frågr mej haha! Blev ruskigt snyggt med gardinerna!

Snart ska vi iväg o lämna tillbaka förlängningen till stången på jysk i sickla sen handla lampor (glöd) så ja går upp den andra julstjärnan samt lite mer mat i kyl/frys!
Vi bjöd på middag som va: panerad torskryggsfileer med kokt potatis och Hollandeisås (?) de va jätte gott :)

Ikväll blir det Potatis och Purjolökssoppa med ostmackor! ;) riktigt gott om du frågar mej nu i de vinterkalla ;)

Funderar på att göra pizzabullar oxå men utan bakmaskin (går om man vill) så tar de mycket längre tid osv! Men vi får väl se! Skulle va mega gott till!

Näj nu ska jag snart väcka Alli som somnade i soffn för 10-15min sen. Hon sov kvar här inatt :)

Puss o kram