Go kväll

 
Det jag fick i paketet från Jotex.
 
Ja höll på med ett inlägg tidigare som jag itne fullföljde helt. Ändå sparas de man skriver titt som tätt men ingenting på utkast ialf :S
 
Så jag orkar inte skriva om allting. Men de ja skrev var att istället för akvarium som vi tänkte köpa till Essa som aldrig vart av (pengarna fanns inte till för just de, va tvungen att prioritera annat som räkningar och nödvändiga vinterkläder osv)
Så har vi bestämt oss för att köpa två Hamstrar istället. Antingen två honor eller två hanar. Ett akvarium är vackert och ett lugn när man sköter det på rätt sätt och kan njuta av blickarna man ger. Men i längden för barn så är det inte så kul. Jaha fiskar och lite vatten.. Sen så va de inte lika kul längre. Därav har vi bestämt oss för något barnen kan dra nytta av. Kela med och sen hjälpa till och lära sej hur man gör rent och hur man matar. Bättre och smartare :)
 
Men bilder på de kommer sen. Nu är ja klar för att duscha o sen sova skönt..
 
Puss o Hej

Snart dax för dop

Vi är klara. Älsklingen gick till syrran för en stund sen med lite skedar o tallrikar :) och åker med dom. Och dom är nog redan på g toll kyrkan :) mamma kommer om 20min och då ska ja Bella och Essa åka med dom.

Idag va jag tidigare och klippte mej och guuu så trevlig dom är där ;) fick samma tjej som klippte mej för ca 5-6 mån sedan och ja kommer nog alltid gå dit! Nästa gång kanske man lägger i extensions (hårförlängning) vilket skulle va jäkligt snyggt ;) men rätt dyrt med.

Sen åkte ja o syster till Huddinge och handlade nya byxor till mej (råkade hitta ett par haha) samt en ny tröja. Och en jätte fin kofttröja till Bella i rävmotiv samt en lite bow på sidan haha (rosett) samt två leggings i rosa och en i svart. Men det fick vli dom svarta eftersom dom bryter av snyggare med tröjan (viktigpetter) vill alltid att barnen ska va så snygga/fina som möjligt i kläder (outfits)

Essa har en svart klänning och vita tajts :) gulligt

Nä dax att kolla så allt är med en gång till och fixat så man slipper stress! Brukar alltid bli nåt jämt i slutändan ;)

Ha de bra

JAG SKA VARA GUDMOR IGEN :D som på Alicias dop ❤❤❤❤

Hörs sen puss

Vilken idiot

Asså grannen nedanför mej är ju inte frisk! Hennes barn har dåligt ordförråd och precis nyss såg ja lilltjejen som verkar va som min yngsta 4år gå BARFOTA....!!!! Fatta barfota i 4grader ute nu?! Va lider den familjen av! Känns som man vill kontakta Soc om detta! Spelar ingen roll om mina barn skulle vilja gå så och tjafsa, dom skulle lik förbannat inte få gå ut! Vilken jävla människa! Ååhhh! Blir mörkrdd!

Jaha bråk/tjafs med min barn nu pga städning i rummet! Blir så trött, Bella vill aldrig städa vilket är ett MÅSTE då man lekt osv. Ska snart ner på Lidl när det är färdigstädat och handla lite mat osv!

Imorrn är det jobb igen! Längtar efter vissa kollegor :) som är otroligt kul att jobba med :)

Hoppas ni andra har de bra. Kram