På Nivåtest strax

Står på Horngatan och ska strax gå in. Jag ska ha Nivåtest i Svenska 1. Spännande! Sen kan jag typ börja plugga! ska försöka göra fler test kanske mån-tis!?

Men vi hörs senare. kommer väl ta kanske 1-2h.

Puss

Jaaha ja

Va ska man skriva för rubrikis?! Aja. Isa kom precis hem.. Bara vart hos pappa sedan Tisdag. Men nu är familjen NÄSTAN komplett. Burremurris är ju på jobbet å slutar 5 idag tror ja bestämt. Barnen å ja ska väl ner på Lidl om en stund.

De gick btw bra hos studievägledaren. Hon va såå gullig och så lätt att prata med. Vi gick igenom allting å med lån osv. På Onsdag ska jag vidare dit och göra ett så kallat Nivåtest i Svenska 1. Sen blir det i matte och i engelska. Men ja tänkte gå på Mån men de blir så tokigt eftersom barnen är hemma ännu. Essa börjar skolan på Tisdag me en kort dag sen är de igång igen på Onsdag. Så Isa får gå på Fsk då! Ska bli spännande att börja plugga. 10v med två ämnen å sen får man se hur de urartar..

Hörs sen // Kramisstudievägledaren

Jag sitter på hornsgatan 124 och väntar på att kl ska bli 13. Då får jag träffa en studievägledare som kanske kan kicka mitt ass å få mej på rätt väg. Ooohhh rätt spännande men lite nervös.

Hör väl av mej när de är klart!

Kramis