Julafton..

Och jag önskar ALLA mina bloggvänner och alla ni andra en RIKTIGT GOOOD JUL ♡♡♡♡

Scrapbooking

Det är ett av mina stora intressen. Har suttit som fastklistrad vid Youtube och tittat på olika scrappingvideos och fått igång intresset igen. Massa idéer som snurrar i huvudet :)

Annars har dagen bjudit på middag hemma hos syster med min Isa. Essa är hos sina farföräldrar och kommer hem på Måndag. Isa åker till sin pappa imorrn och kommer till mig igen på Julafton ;) själv drar jag till Mamsen på Måndag då jag är ensam hemma. Så ja ska hjälpa henne med diverse bestyr inför Julen :-)

Oj va slut jag är i kroppen. Suttit med scrapingen typ sedan 16-tiden. (om man bortser ifrån dom timmarna vi var borta hos syster) men jag är inte ens klar än. Det jag gjorde va att pyssla med en sida i albumet. Det vart på Isa och Essa. Sen har jag i stort sätt bara sorterat osv. Var med i en klubb om scrapping som jag sa upp för kanske 2år sedan. Och jag hade kanske 20 kartonger därifrån. Massa ark och diverse pyssel. Har nästan lagt in allt i pärm. Men min rygg sa nåt annat så jag avslutade. Så de vart inte så mycket pyssel om man säger så. Har en bild på hur den blev klar :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg. KramDet som jag satte dit efter denna bild var en blomma bredvid Mum&Dad i mitten. Vart rätt nöjd. Men det tar ju en stund / några ggr att utvecklas. Sen har jag inte direkt ALLT man kan tänkas behöva till att göra allt utförligt. Ingen mimpistol bla. Men det ska införskaffas mer behöva-ha-saker senare.

Ska nog strax lägga mig! Återigen Kram :)

Flitig som en myra :)

Japp. Ikväll blev det rester av middagen igår (skönt det) nästan direkt efter middagen så började vi baka pepparkakor och dekorera dom med kristyr. Essas kompis Anna i området kom förbi och bakade lite med oss. Sen kollade vi 12:e avsnittet av Familjen Hedenhös (Julkalendern) gillas skarpt av både mig och barnen :) efter det gick barna in och lekte i rummet och jag finslipade på pepphuset. Jag blev riktigt nöjd faktiskt.

Sen efter allt pepparkakesnack så gjorde jag lussedeg och jag står just nu och bakar de. Ena plåten är inne i ugnen. Doftar ljuvligt och Juligt ;) imorrn blir det att gå upp strax innan 07.00 och bänka oss framför Svt2 då Lucian sänds. Så äter vi lite bullar och myser gott.

Jag vill förresten passa på att berätta det att jag fick C på min kurs (=VG) JAG ÄR MER ÄN NÖJD OCH STOLT!!! Att de kunde/kan vara så kul att plugga ;) längtar tills Januari då Svenska fortsätter och Engelska. Ska bli så kul.. Mattennska oxå in.. Puss och kram nu måste jag se efter bullarna :)