Inte den bästa dagen :(

Vaknade runt 5:30 och hoppade in i duschen o fixade mej! Sen käkade jag lite frukost och tog på mej kläderna och begav mej mot hållplatsen för att möta upp syster! Hon va lite seg av sej fast hon går upp tidigare en mej! 😜 Men hon kom ialf efter en stund!

Kom till jobbet. Sen fick jag ett sms av mamma att våran plasmorfar gått bort! Jag vet inget mer om när osv! Får ringa mamma sen och prata lite med henne! Fick veta det runt lunch och dagen har gått med tankar till min mormor :,( hur hon mår kring omständigheterna osv!

Det känns tomt! Konstigt osv! Visserligen har inte jag träffat varken mormor eller plastmorfar på några år (och längre är de sedan jag mötte honom) men nu får jag bejaka minnerna inom mej istället.

..................


Tankar och åter tankar! Skönt med fredag imorrn. Då kommer min Bella hem igen ☺

Kram

Spårvägsmuseet

Ligger i sängen för att förbereda mej för drömmarnas värld ;-)

Det har varit en hel del saker denna helg och glad för det. Känns skönt att ha saker att göra en att bara gnälla och sitta hemma ;-)

Idag åt vi frukost vid 8-8:30 tiden ca. Jag hoppade in i duschen efter och föna / sminkade mej klar innan påklädning. Sen efter en stund så började vi klä oss för väder (blev overall för Bella)
vi kom ner till korsningen vid 10 över 10. Bussen skulle gå 10:25
Strax efter ca kom syster med Alicia och min Esmeralda (som sovit kvar där) sist kom Suzan med sin Felix och vi började åka med buss till högis. sedan såklart tunnelbanan till Slussen för att byta till bussen ;)

När vi kom dit va barnen i extas. Dom skulle va överallt och ingenstans kändes de som! :) Det va jätte kul och vi hade mys. men det dåliga var när vi skulle hem 15:30 att deras kortläsare inte gick mer (ingen kontakt) så vi kunde inte köpa ett paket me 18spår samt tåg/lok till :,( blev rätt lessen att vi inte fick de med oss hem. Leta bankomat när de nästan stängs är ju bra onödigt. Vi får gå förbi fler gånger :)

Nuuu sova så jävla trött.Fler bilder kommer sen

(skit också för att den kommer på sidan än rakt)

Skridskor

Imorse vaknade vi till klockan vid 7-7:15 gick upp och åt frukost tillsammans. Medans jag fixade varm choklad samt äggmackor till våran dag. Knata ner för att kolla när bussen skulle gå. Ca 8:35 tror jag. Bussen skulle ialf gå om 25min så vi valde att gå till Farsta IP (är en bit för små fötter) ca 20-25min senare va vi framme.. då va kl nog 9:15 så vi satte på oss grillorna och åkte :) fasiken va kul det va. Men inte alls lika lätt som jag trodde. Skridskorna är ju nyslipade vilket gör dom väldigt hala osv! Så de va lite svårt. Menndet gick rätt snabbt och för att de va 15 år sedan ja åkte sist så satt vissa skills ännu kvar.

Barnen åkte bra. Burre åkte bra och kul. I 3h va vi där(9-12) va öppettiderna för lör. Sen käka vi våran matsäck (mums) sen när det va 5min kvar så klädde vi av oss fötterna och på med skorna! Min syster och hennes två barn kom även runt 10:30 så dom fick provåka lite :)

Vi promenerade även hem. Sjukt glad över denna dagen med prommisar oh skridskoråk!!!! :)

Vi gick till Lidl på snabbvisit och sedan hem. Essa sover hos moster så de blir en lugn kväll med lite slöhet i soffan efter denna dag. :)

Imorrn ska vi ut igen fast då blir det Spårvägsmuseet i stan :) dom har massa sportlovs pyssel osv. Bygga egen spårvagn tror jag bland annat det va samt titta på massa fint :) ska bli spännande. Det blir ja med mina barn samt syrran och hennes. Sen våran gemensamma granne vi blivit kompis med och hennes son på 4år som min Bella ;)

Hoppas eran Fredag/Lördag varit bra?!

Kramar Emma