Strax Vid Jobbet

Känns bra att veckan gått så relativt snabbt. Imorrn fredag är det Studiedag på jobbet och vi kommer att va på en "konferans" ååhhh låter så flådigt :) men de är i Huddinge sedan åker vi tillbaka till förskolan och jobbar där avd vis antagligen. Såna dagar är rätt härliga! Sen vidare till Farsta! Ska kemtvätta syrrans jacka jag fick låna till min Canada Goose jacka kom! Så de blir bra :) vi käkar lite i farsta eftersom.de annars blir för sent. Syrran kommer väl oxå dit efter jobbet :) skulöe ja bjussa henne på lite mat :) klart gör man de...
Ska handla två presenter med. En till Essas kompis i skolan och en till Mosters älskling <3

Har tydligen fått "Roliga" veckan :D ja är.glad eftersom ja sällan har den. Nu kanske man får känna sej kvinnlig igen ;)

Hörs sen Puss<3 Mammas finaste <3

Sorry För Dålig Uppdatering..

Känner ingen ork ibland att skriva fast jag vill vara duktig med både bilder och text. Men vad ska jag fota? Det undrar jag.. Okej att man fotar barnen på kvällen. Men de hinns ju knappt me de heller!

Annars? Jo jag är sjuk. Förkyld sedan Lördags och hostar en massa. Vaknade runt 4-tiden imorse och bara hosta. Sen när man väl känner att man kan somna osv så ska man upp!!! Tack för den typ.

Åkte tidigare med syrran för att hon skulle börja 7:30 som ja o behövde va tidigare iväg. Så vi tog 6:28 bussen hemifrån. Men man har önnu inre åkt ifrån Högis??? :/ Suck. Kommer väl samma tid ialf fast jag åkte tidigare..

Ja i veckan är de inte så mycket mer en jobb och lite mer jobb. På lördag är Essa bjuden på ännu ett kalas. Och sen fyller ju Tindra 1år på Söndag. Så de blir att titta ut två presenter.. Ja som tycker de är så svårt ibland!!!

Nej nu blir de lite Candy Crasch innan man ska av :)

Ha en bra dag

På Jobbet

Och kmjag har EN cigg kvar! Kommer jag kunns sluta eller hur blir det? Ska försöka ialf...

Nu ska jag in o jobba :) kramis