Bokat PT

Ja igår fick ja tummen ur att kolla min SATS sida och oxå boka PT tid. Den 2:a Juli ska jag dit. Har även beställt ett par nya träningsskor igen eftersom dom ja köpte sist va på fitness24seven men när ja sa upp de så behövde ja ett par skor. Så dessa vart svarta nu med lite rosa (såklart) inslag. Hoppas dom kommer i veckan så jag har dom tills nästa tisdag.

Ja dagen på jobbet som även är den sista jobbveckan har varit bra. Dock 5 barn bara på min avdelning. Rätt soft ändå! Lite lugnare tag så här inför ledighet. Sen ska jag försöka se till att kolla med Ams om studier eller komma i kontakt med en studievägledare. Vill ju absolut inte ta lån men vi får väl se vart de leder. Ibland kanske man är illa tvungen (och det är ju värt egentligen i slutändan om ja får ett hederligt jobb som jag fått pga utbildning) men suga lite på den karamellen va?!

Ja annars har allt varit lugnt. Varit en massa med grannen. Riktigt kul. Tyvärr orkar man knappt va så social på vardagarna då man jobbar eftersom man är helt slut då man kommer hem :/ men de är ju rätt förståligt.

Ja men de ska bli kul att träffa PT:N och få mitt skräddarsydda 8-veckors schema för träning osv. Nu när ja under sommaren och dessa 8 veckor kan ge fullt ut me träning och sen se resultat kommer bli great ;) hoppas bara ja pallar. Men de ska vi fasiken slå i klubban. JA SKA BLI SMAL Å SNÄRT I KROPPEN! Eftersom de är de ja vill ;)

Nä nu blir de en kalldusch o sen knalla rätt i säng så man orkar upp imorrn ;)

Ha de bra alla som har semester osv ^^ Kram

Ja mycket har hänt

Helgen har varit mycket innehållsrik! Umgåtts med den bästs ❤ fina människan alltså! En granne!
Det har varit en massa skratt och trevliga stunder! Barnen har umgåtts och det har varit full rulle precis heeela tiden!

Och jag är inte ens trött egentligen! Jag vill inte sova nu 😦 men tyvärr måste jag lägga mej! Egentligen tidigare skulle ja ha gått men jag ville va uppe lite till! Isa somnade sent oxå runt 21-21:30 så jag hoppas hon inte är allt för trött imorrn när det är dagis! Essa är hemma med sin nyfunna vän (granntjejen) även min nyfunna väns dotter! Oh va skoj vi haft det! Riktigt underbart när man kan umgås så mycket och verkligen ha kul!
Det är nog ända gången som jag verkligen funnit en granne :)

Nä nu ska ja göra mej klar! Upp 05:45 (kommer va en zombie)

Natti natti och ha en bra vecka

Jaha Ja

På väg till jobbet. Ledigheterna känns alltid så snabba! Precis när man känner sej avslappnad osv då ska man börja jobba!

Vi firade Nationaldagen med att åka till Slussen och gå igenom Gamla stan. Det förste ja bara va tvungen att göra va att köpa varsin SVENSK FLAGGA att STOLT vifta omkring med! Köpte till barnen och en till mej själv. Men den gav ja bort till en Italiensk turist som frågade om hon fick köpa den :) sa att hon kunde få den ;) hon blev såklart jätte glad!

Jag köpte en jordgubbs Frapio (??) på Expresso Hous tror ja de va i gamla stan.. en isdricka med smaksatt av jordgubb (utan kaffe) samt grädde på toppe :) suuuuper god verkligen ;)

Sen har dw blivit bad/grillning med grannen och vi har lagat middag två dagar i rad me varann ;) jätte mys med vänner (en granne i några portar bredvid)
Nä sp de har varit fullt upp ;)

Hörs senare puss å kram