Äntligen Fredag

Haha fast nästan helg för mej varje dag innan skolan drar igång den 14:e oktober. Fast ändå inte helg när man ändå måste upp tidigt på mörron å få iväg barn å lämna barn! Men det är riktigt skönt ska ja säga. Att veta att man slipper jobba å bara fokusera på att få upp betygen! ;)

Jag och Ozzy åker vid 16:30 och möter upp syrran i flempis. Sen vidare till mamsen ♥ underbart!! Älskar att spendera tid där hemma. Nu va de ju ett tag oxå sen sist. Men vi pratar flera ggr per dag annars ;) klarar mej inte annars. Det är som jag brukar säga. Ett lyckorus att ringa å prata eller när hon ringer ;)

Ska ringa hem Essa efter hennes mellis. Sen får hon va hemma tills B kommer.

Hörs sen puss

Nu blev de kvällär ^^

Japp det vankas kväll och det är typ min heliga tid på dygnet. Alla sover då kan råttan dansa på bordet.. Haha nä men jag myser framför serier eller kanske spelar lite. 

Imorrn blir de att gå upp vid 6:00 för köockan 7:15 kommer fönstersnubbarna som ska börja byta allt.. Önskar ja visste vart dom börjar först och hur läänge dom utför arbetet under en dag. Eftersom dom kommer så pass tidigt så kollar jag. Jag får även sätta in Ozzy i buren för annars kommer dom inte kunna jobba. Han ska hoppa å skälla (glad) samt nosa runt. Och det är ju inte alltid så okej alla gånger. Så vi får dra till syrran imorrn bitti när dom kommer. Jag får säga till att nyckeln sitter på kedjan i dörren. Lite jobbigt är de att dom kommer hem till en. För man vet ju inte om dom snor saker?! Hörde av ett par bekanta till en kompis att de hade stulits saker men dom fick ersättning osv.men vissa saker går ju inte att ersätta på så vis. Materiella saker, men alla snor väl mest så t om de ska snos. 

Äh de kommer nog gå bra annars bryter helvetet lös! Haha

Dagen har varit bra. Gick ner på Lidl å handla samt tog hunden en tur i samma veva. Kom hem å packa in allt. Sen myste vi i soffan. Vissa dagar vet man inte va man ska göra. Bokfört har ja redan gjort. Å städat är de. Tvätta får ja fixa sen när dom har varit här. För annars står de i vägen! 

Gjorde fisk i ugn med potatis. Samt bakade en riktig kladdiskaka 😊 sen har de inte blivit så mycket mer. 

Imorrn får nog Isa va hemma med mej å mysa innan hon åker till sin pappa igen. Och på Fredag drar jag till mamsen med syrran å hunden tillbaka 😢 de har varit kul att ha hund hemma. Och nu när ja ska plugga kan man ju skaffa en. Men de får man ju prata om sen. Man kan ju vara fodervärd oxå!!! 

Nä nu ska ja inte tråka ut er me allt för långa meningar..
Hoppas ni sover gitt å hade en bra Onsdag eller fortsätter ha de.

KramisPrecis varit ute....

Va ute med Ozzy för natten och han kssa väl 3-4ggr så då klarar han sej när B går ut med honom imorronbitti. Sen går han ju med till dagiset på morron. Men imorrn får han va hemma tills jag kommer tillbaka vid 9-tiden. Men de klarar han. Måste tydligen hem till syrran och ta emot våran hyresvärd som ska kolla på urklukt i hennes badrum. Men de går nog snabbt. Men går han och jag ut och tar oss en promenad till Lidl för att handla lite sen hem. 
 
Annars har dagen inte bjudit på mer än lite film i soffan, fixade lite disk och gjorde ytterfile i ugn me vitlökskroketter och beasås.. Kylen/frysen skriker efter påfyllnad så därav får de bli det som finna hemma.. tycker inte om att ha liten kyl och frys. Man kan ju fasiken knappt handla hem mycket av allt.. Man får verkligen prioritera,.. "Suck"..
 
ska spela lite Battlefield 3 sen blir de nog lite Supernatural på swefilmer via datorn till tv. Älskar att kolla serier. Ialf när man väntar på "The Walking Dead säsong 4" och "The Vampire Diaries säsong 5" deeeenna eeeeviga väntan...
 
snart är det underBARA BARN mässan i älvsjö. Som ja längtat efter den da.. Haha! Några saker att se fram emot tycker ja 😊
 
Nää nu ska ja fortsätta med mitt. Hörs
 
kramis