Tittar Runt Lite

Kollar lite på nätet...Och min mejl., får ju rätt mycket bra reklam där. Typ från Rusta och Jysk. Va just inne på Jyska (nätet) o kollade flätade korgar mm. Riktigt snygga. Vilket gör att de känns dumt när man köpte 2 korgar för 99:-/st på Ikea. Vilket jag tycker är rätt så dyrt. Men dom va snyggast tycker jag...Hihihi *Ja o vara SHOPPING GAAAALEN*

Ikväll vart det varma mackor i ugnen med lite ost och färdig köttfärs Orginal som finns i glasburkar...Denär sååå super god. Smakar barnmat..Yammy..=)

Sitter på balkongen med tända ljus och ett vin glas med saft i...KAN NI FATTA..hahaha har ju inget vin hemme..Eller jo Amadeus vin, men jag dror inte det är gott. Och det vill jag ialf inte öppna...=)

Det är mysigt att sitta så hära när det är varmt ute. Eftersom vi har inglasat så blir de ännu bättre o man slipper att det blåser mm. MYSFAKTORN går upp på topp när man har så hära...

Patric kollar tv..Har väl ingen lust att göra mej sällis =/

Men vi ska snart lägga oss ialf.. SÅ man orkar upp. Finns tyvärr massor att göra hemma nu....=( blää men men. Det håller en igång ialf och man får ju lite motion på köpet....HAHA det kan man gott behöva.... (!?)

Men ha det så bra..Godnatt o dröm sött

//Emma