Men Nu Får Ni Faan Ta Och Sluta =/

God dag läsare.
Jag är så arg bara. Visserligen vet jag vad som är på G. Men ja är så förbannad ialf. Det gäller dessa jävla BORRNINGAR hela dagarna typ.

Dom började någongång i vinter förra året. För att vi ska få "Stadsnät". Det är väl för att man ska kunna välja (ingen aning) Men vad jag vet så har dom inte sagt att dom ska hålla på borra jäääämt. Dom gjorde ju ialf ett uppehåll i ca 3veckor eller mera. Nu låter det ibland lite grann (för det kommer väl i en annan port) men idag har det låtit hos oss. Men inte lika mycket som det ibland kan låta.

Det är fruktansvärt störande att det ska hållas på så intensivt hela tiden. Jag kan inte få Belle att sova vissa dagar då dom kan hålla på heela dagen. Patric kan inte sova då han jobbar natt. Dom börjar ju liksom mellan 7-8 på morronen. Nä det är jobbigt.

Dagen började ialf med att jag vaknade vid halv 7 av Belle som va hungrig (ovanligt hehe) så jag hade en färdigt välling i kylen som jag värmde. Sen gick jag och pratade med Essa och sa att hennes kläder hängde på stolen i köket. Hon skulle byta trosor då jag häjdade henne med att fråga vad hon gjorde. "dom är smutsiga"..Nänä sa jag. Du fick dom igår kväll efter badet så dom ska du ha idag..Så hon tog på sej dom igen. Sen kom Patric hem och körde henne till förskolan. Sen kom han hem och vi somnade om någon timme. Det va skönt.

Sen har dom borrat mera. Man blir tokig. Belle somnade i min famn för 1 timme sen o sov kanske i 30min eller mera. Jag la huvudet bakåt på soffan o blundade jag med. Det va otroligt skönt. MEN hon vakade av borrandet IGEN...

Sen va det inte så mycket mera med det. Nu sitter jag hära och lyssnar lite på Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna..Den är såå vacker. =)

Patric sitter i soffan o tittar på "SuperNanny" med Belle. Snart ska man hämta Essa med. Vad ska man äta idag? Dessa tankar på mat..Bläää det avskräcker ju en från att ens vilja äta..haha

Nä men ha de bra så skriver jag sen..

Puss o Kram