Ojoj

De va ett tag sedan man skrev! (Bilder från julen får ja lägga in sen via datorn då ja tog med min Sony kamera)

Men julen spenderades hos älskade syster m familj! Bella va hos sin pappa och vi hämtade henne på Ekerö på Juldagen ❤

Men Esmeralda fick ialf från mej o Burre :

Nintendo 3Ds med nya Super mario 2 som hon älskade! Samt en Polarn O Pyret pyjamas! Ett par jeansleggings av Moster och Thomas
Snygga byxor och två tröjor av mormor och bonusmorfar samt ett familjespel
Tröja från morfar och Eva och två toffsar


Isabelle fick:

Pippi huset
Efrahim, och tjuvarna Dunder Karlsson och Blom gubbar
Pippi kläder samt pippi peruk
Pippi docka
Smurf dance spel till wii
En dvd film - Savannens hjältar
En tröja + två toffsar från morfar och Eva

Tror jag fick med allt! Detta år valde ja att inte köpa allt för mycket. Och sen dels för ekonomi! När man redan har lite krediter osv så vill man inte bara ha mer! Men tänkte kanske köpa i efterhand sen! Vi får se! Har ialf tänkt till Alicia och Tindra :)

Det va en lyckad kväll! Vi va även hundvakt till Ozzy! Det gick bra

När Bella öppnade sina klappar dagen efter så tog ja aldrig kort! Vi va så spända så ja glömde faktiskt bort de men men!

Så de v äa julen de!

Annandagen va vi hos pappa och Eva ute på landet! Ett mysigt litet hus :) ska bli mäkta kul att se renovering och kanske få hjälpa till ;) så glad för pappas skull att han träffat en sådan underbar kvinna ;) henne kan man verkligen gosa med och prata/skratta ;)

Efter att vi ätit gott och haft det kul så körde pappa hem brorsans tjej och oss andra (båda brorsorna samt Bella) till Gullmars så vi fortsatte därifrån! Va väl hemma vid 22:30 och Bella fick sova direkt ca!


Nu är det strax nyår och Bella är med sin kusin Alicia hos mormor och bonusmorfar ;) dom har haft de skoj idag och när ja ringde skulle dom ligga i deras sängar och kolla Hitta Nemo ;) får se om jag åker dit med T imorrn då syrran ska me Alicia på Disney on ice:) kanske vi sover kvar en natt tills mån så kan hennes pappa hämta där istället :) blir närmre för honom oxå!

Essa är hos sin farmor o farfar så ja e ensam hemma! Burre är med kompisar och klart han ska va de ;) ibland är det härligt att va ensam! Men lite tyst...

Ja nu känns de som inlägget mest blev rörigt! Men det är väl för att jag har så mycket att skriva på en gång! ;)

Hörs senare

Kram