Gårdsfest Och Dåligt Väder

Igår hade Bellas Förskola gårdsfest och det va jätte kul. Men Bella har hamnat i nån "kris" för 3åringar när de gäller att inte vilja saker eller inte kan?! O.O Men det är bara gilla läget liksom att vissa barn inte vill saker och ting. Det går liksom inte att tvinga heller, med väldigt dåligt effekt!

Träffade Bellas farmor samt pappa eftersom det är hans vecka nu! Vi snackade och skrattade tills de skulle iväg! Va riktigt trevligt.

Älsklingen kom till Dagis efter jobbet så de va mys :) Efter det gick vi hem och jag fixade iordning Lasagne till middag som vart väldigt gott. Man märker verkligen när Bella inte är hemma :( Det blir så tyst både vid maten och överallt!!! *Saknar*


Idag har jag inte gjort så mycket på förmiddagen. Va ganska trött då jag satt (Läs: Halvlåg) och typ blundade 1h för att få mer kraft! Sen gick jag o Essa ner till Lidl (hon va hemma idag från skolan) för att köpa grädde samt purjo!

Gick hem och donade lite och skulle försöka lägga upp bilder från mobilen men den krånglade lite så jag sköt på allting tills nu med ett inlägg osv! Började skala potatisen vid halv 3-3 tiden och sedan skiva dom i centimeter tjocka skivor.. Gjorde nämligen potatisgratäng med Lövbiff och sallad till! Det vart faktiskt jätte gott. Ska ja va ärlig har ja aldrig gjort gratäng hemma.!! Fråga mej inte varför? I skolan tror ja att ja gjorde väldigt mycket sånt! Men inte hemma.. Har väl helt enkelt dragit lite på de haha..

Lägger in bilder från igår på Bella och Essa på gårdsfesten och sen på vädret idag på eftermiddagen!!
Det regnar just nu lite (guggar) Ja vill ha massa regn och åska så man kan gosa lite med kärleken♥

Ha en fin/bra Torsdag. Puss o Kram


Bella valde egna kläder imorse..(Onsdag) Oh va gör man inte en att låter dom ha de på sej med en självklarhet :)


Tycker denna är så fin!! Dom har kärlek tillvarann fast dom kommer i luven nästan jämt :P


På balkisen tidigare idag.. Såg inte bra ut. Men de regna lite sen kom solen igen o nu är de grått och pytteregn ute..