Fan vad jag blir trött

 Nu har Isa blivit genomförkyld, hes och rinnande näsa. Alltså jag blir galen snart. Detta med VAB börjar bli en del av vardagen. Det är mitt nya schema känns de som! 
 
Burre Vabbade ju med Essa för knappt 1mån sedan ca. Och då en hel vecka. Men samtidigt är detta som kan och som händer när man har barn.
Det är bara jobbigt nu om jag är tvungen att vabba i veckan. Eftersom det pratas om varslande osv. Vi kommer då alltså inte få ta in vikarier osv. Och eftersom jag är Resurs så kan där bli rätt jobbigt för kollegorna. 
 
Ibland måste man kanske blunda för det. Eftersom familjen går före det. Men jag bryr mej allt för mycket om andra. Hur andra mår om jag gör så eller hur blev det nu när jag gör så!!!
 
Åh. Ja det blev rätt jobbigt. Även om Isa är pigg och glad även fast hon är sjuk så är det ju inte okej tycker jag att lämna ett barn bland andra. Det smittas ialf! Jag som jobbar på Förskola VET ju som sagt hur irriterande det kan vara när barn lämnas sjuka eller halvsjuka samt smittar andra barn osv osv. Det blir bara en ond cirkel.
 
Yayya, nog om det.
 
Gårdagen va riktigt kul. Vi var ju på Skansen sedan 10.30 - 17. Efter det så tog vi spårvagnen till Kungsan och gick till Plattan där vi tog Donken som ett avslut på dagens roliga bravader!
 
Barnen tjatade mest om karusellena fast vi knappt ens hade börjat kolla på djuren :/ 
Det blev ansiktsmålning vid Björnarna. Sedan Lillskansen som för övrigt va jätte fint ordnat. Synd bara att det va sååå mycket barn (kändes som ett typ lekslott) 
 
Kusinen skulle slänga in sina gamla nappar som hon slutade med för ett tag sedan. Vi glömde Isas nappar oxå som jag sparat just för detta. 
 
Det vankades våffellunch vid 12 ca. (allt kommer i fel ordning... bageriet, glasblåsningen, lunchen, kolla djur, ansiktsmålning etc etc)
 
Efter Lill-Skansen gick vi ner till Tivolit. Barnen fick 4 biljetter max. Det va ju så dyrt. Ett åk 30.-/st sen spelades det på chokladhjul med en vinst på en Toblerone. Jag fiskade för 100kr och Isa fick en Rosa Delfin. Essa fick det oxå. Isa åkte lilla slänggungorna och Essa den stora. Vi drog upp ankor ur dammen och vann två likadana stora såpbubbel...(?) ...grej (Ja asså en grej man har bubbelmixen i o så doppar man den dära handtaget och typ blåser eller vifftar med) haha... 
 
Sedan va det ju det bästa av allt.. AKVARIET! Typ den stora förtjusningen med Skansen. Vi skrattade åt aporna. Kollade olika skelett för vilket djur. Ormar, spindlar.. Klappade en orm. Kollade hajar, Nemo, Doris, Krokodiler, rockor, ålar osv osv. Det var riktigt kul för barnen :) Avslutningsvis på Akvariet köpte Isa ett fint hopprep med fjärilar som handtag. Essa köpte ett Rosa/lila skrin med pärlor på som hon kan förvara ringar / örhängen i. Sedan blev det en glass och sen så åkte vi!!!
 
OJ gisses va låångt de blev. Men det kan lätt bli så när man varit på äventyr som man senare vill berätta om :)
 
Hoppas ni får en bra Söndag. Kram