Haaaj Haj!!!

Hallojsan. Fortfarande ont i foten. Men den är inte lika svullen som när jag vrickade till den! Men de är ännu svårt att gå nerför backar o trappan :'(

Idag har mamma o ja varit i Botkyrka. Va meningen att ja skulle hämta mera skit i min jävla förbannade samling som aldrig kommer åt att rensa... Gaaaaaaaaahhhhh!!!! Men ja kunde inte ta med mej nåt eftersom de är på TOK för mycket stora saker. O ja såg inte allt som va där. Nää fy vill bara gräva ner mej! Men ja har fått låna nyckeln tills Onsdag. Så pappa ska hjälpa mej imorrn. Ja får väl slänga Soffan som ja egentligen kan sälja men ja har inte tid för de!!! O köksstolar o bort... :'( Har vita stolar (4st) som ja fick av pappa förut o dom står där med.. Vafan ska ja göra liksom!!!??? Ge de till Myrorna? FÅr väl gå dit sen om ja ska ha nåt relevant.. Nä men ja SKA när ja får lgh köpa ett stort paket på Ikea... Matplats/Säng/V-rum o diverse saker!!!!

SÅ trött bara på att jag ALDRIG får nåt! Hur svårt som helst. Vem fan vill bo i Rågsved?? Ja har bott där förr.. Nä fy fan.... Rena gettot..
Man känner sej ju bara en i minoriteten. O så vill inte ja att de ska vara.... Vill inte att mina barn växer upp så! Hmm ja de är inte lätt alltså. Hade ja kunnat köpa nåt hade ja verkligen försökt köpa nåt i detta område ja redan bor i. För de är massor med barn Essa leker med. O de är perfekt när barnen vill springa ute och leka osv!!!

Jaja ska se till att få heltidsjobb så kan ja köpa nåt!

Vi hörs senare...

Puss o Kram