Hemma Hos Syster

Förlåt för min dåliga uppdatering. Jag vet att jag alltid skriver det varje gång jag uppdaterar några dagar senare.. Men det har varit en hektisk vecka med personal borta och 15 barn (full grupp) vilket gör det hela ganska stressigt när många av dom skriker och kanske måste bytas på.. :S men jag älskar jobbet massor. Därför är det med sorg i hjärtat jag inte kanske kommer vara kvar efter årskiftet :'(

Finns inga tjänster och jag är ju inte utbildad heller.. Suger verkligen de dära tycker jag. Man kunde lika gärna haft en utbildning men sugit rejält för det. Eller som jag. KAN jobbet fast ja inte suttit vid skolbänken för det..!! Konstigt de dära.

Ska mejla mina handläggare på kommunen och fråga.. O fråga på ställen som kan tänkas behöva mej! Annars blire STUDIER 100% med studielån (tyvärr) men annars kommer jag inte att gå runt..

Nästa vecka har jag tid den 1:a November för att jag tror jag har Psoriasis. Har googlat lite på de o de verkar så :( därav läkaren o se va dom säger. Sen den 3:e äre utvecklingsamtal med Bella och den 15:e samma med Essa!

Jag har btw fått mitt körkortstillstånd och jag är glad såklart. 5år har jag på mej nu!

Nä nu är det nog dax att natta.. Kanske bläddra lite i iForm tidiningen jag har. O leka på Wordfeud en stund innan jag stänger mina blå.

GLÖM INTE ATT STÄLLA OM KLOCKAN!!!! EN TIMME TILLBAKA

PUSS o KRAM