Ingenmansland....

 
Ibland känns allting som en återvändsgata jag råkat svänga in fel på. Varför känner jag så här. Varför kan jag inte ta tag i mitt liv? Till viss del har jag tagit tag i livet genom med att vara heltidsstudent.. Men det är mer därtill som ska passa detta stooora pussel jag lägger.. Bit för bit ska falla just DÄR.. På rätt ställe.. Men hur gör man det?
 
Jag känner mig så misslyckad på många plan. Jag vet att jag har en underbar familj som alltid finns nära.. En sambo som alltid är underbar mot mig!
Men vad vill jag mer? Jo jag vill ta TAG i mitt liv på riktigt.. Säga NEJ till cigaretterna och börja träna på riktigt.. Jag har SATS gymkort och har nu inte varit där nånting på 2mån ca om inte mer. Det är den äckliga sanningen.. Varför? Jo för att jag tål inte att se mig själv.. Jag kan inte ens ta mig till gymmet som en normal människa och prestera det jag borde, jag har ingen ork. Jag är trött hela tiden!
 
Jag önskar jag hade någon som sparkade mig där bak och sa åt mig att NU får du skärpa dig. Du kan inte hålla på så här mer! Men jag har inte den där lilla Benjamin Syrsa på axeln som kan guida mig på dom vägarna jag skulle vilja gå eller bör gå. Jag har inte motivationen. Känns som jag inte har nåt som kan hjälpa mig själv..
 
Jag vet att det bara är JAG. Det är bara jag som kan välja rätt väg och bestämma hur jag vill ha det. Men jag tror inte jag har förmågan. Jag är på villovägar någonstans i en mörk dröm som är svår att vakna upp ifrån!
 
Ja nu kanske det inte blev väärldens roligaste inlägg. Men som sagt MIN Blogg mina tankar. Snart kommer min Essa hem som varit på Skansen med sin moster och sina kusiner. Själv har jag plockat lite hemma, städat ordning i skafferiet så det blev en aning bättre. Ska tömma maskinen på lite tvätt. Jag har dessutom bokfört (vilket jag tycker är väldigt kul). Kusinen Alicia skulle sova här med så då är jag inte helt ensam ikväll. Sambon har styrt kosan mot polare där han bodde förr. Och jag unnar honom tiden han vill ha. Varför inte. Man måste alltid få göra sånt man själv vill även fast man är sambos.
 
Hoppas ni alla får en fortsatt bra Lördag och det lilla som är kvar av helgen..
 
Kramar E