Snart Ett Nytt År Med Nya Förväntningar...

Hejsan alla...

Sorry fortfarande för dålig uppdatering. Men ibland orkar man fan inte skriva. Tänkte jag ialf skulle skriva lite nu... Berätta vad jag fick i Julklapp...:

Mamma m familj:

Trisslotter till mej o Patric
Byxor/strumpor till Belle
En body m tillhörande mössa till Belle
Essa fick en tröja
Jag fick ett paket med Hårprodukter från Kicks


Från Patrics Familj:

Ett par äckta fårskinnstofflor med mjuk undersida (till mej)
En blåtand till Patric (Bluetoth) Kom fan inte ihåg stavningen =)
Essa fick massa trosor och ett par vantar
En Tomte till Essa
Belle fick ett par byxor en tröja o strumpor
Jag fick ett presentkort på en hårsalong..


Av Patric fick jag ju mina snygga designade muggar+fat och kanna.
Av mej fick Patric en egengjort Almanacka med våra bilder på Belle o Essa för olika månader. Jätte fin.


Sen så va det inte så mycket mera. Min fader ska lämna klappar till barnbarnen på Fredag...Så då får vi se vad det blir.
Är just nu hemma hos mamsen...Har varit hära sedan i måndags. Har varit jätte trevligt. Patric hämtar oss imorrn för då ska jag möta upp Essa på Centralen och sedan åka hem..

Och på Fredag berömda Disney On Ice. Det ska bli kul. Hoppas Patric är pigg o fräsch,. Med tanke på att han jobbar ju natten på Torsdagen. SÅ sover han på fredagen. Men det blir väl inte så mycket sömn kanske...!!! Men vi får hoppas på det bästa. Vi ska ialf låna Patrics föräldrars bil,. För dom har ju handikappskort. Och då kan vi stå lite bättre. Och man behöver kanske inte leta p-plats så mycket med. Nämen de ska bli roligt. Måste käka lite innan. Får väl göra lite Havregrynsgröt till Mej o Essa. För det håller säkert magen mätt en stund...=)

Nä men nu ska jag nog gå ner till mamsen o papsen snart. Måste bara kolla klart lite på nätet..Bellan sover ännu. Skönt...En granne sköt en raket som inte gjorde som den skulle. Det va på ett batteri eller vafan han sa. Och den small nedåt istället för uppåt. Så det flög raketer på vårat fönster o upp i skogen. Men de va ju självklart inte hans fel. Men han bad ju om ursäkt. Men de va ju inte hans fel. Vad ska man göra.? Det går ju inte att veta hur en raket är...Man kan ju inte liksom "testa" den innan man köper den. Utan dom brukar ju visa film på hur just den raketen man vill ha ser ut i luften...(fast på tv) det är rätt bra. Men det finns ju ingen garanti för hur en raket är ialf. Jag tror jag kommer hålla mej inomhus. Man vill ju inte bli träffad liksom. Och Belle är ju bara 4mån. Hon kommer väl bli jätte rädd med. Ska sitta inne o kolla ut..=) (Ja vet feeegis) näää men när man blir "äldre" så är det inte alls lika kul som när man va yngre. Jag brukar oftast vara väldigt barnslig av mej o gillar tex att åka med barnen till lekland o roa mej med att åka o hoppa. Men inte när det gäller saker som faktiskt kan kosta en livet...Hur många kommer liksom inte bli skadade nu till Nyår???

Många kommer säkert spränga smällare i ansiktet..Eller göra andra livsfarliga saker..Nä.. NU för tiden är det ju fan farligt ju att stå ute o glo. För rätt som det är så kan ju en raket flyga heeelt fel o flyga på någon..Eller smälla precis vid någon..Det är ju inte kul......

Meeen men..

Längtar tills Grevinnan o Betjänten kommer..hahaha han är ju grymt rolig..

Men nu ska ja vara social...

Puss o Kram Emma

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God Kväll Annandagen

Hejsan alla trevliga läsare.

Tänkte jag skulle lägga upp porslinet från min älskling som han köpt på Duka..Men ja va inne på Dukas hemsida o kopierade bilderna. Dom är snyggare att sätta in så hära som ja sätter in dom...=)

Men ja berättar mera om Julen och Juldagen..Men ja måste ta massa tvätt. O jag orkar inte nu att skriva mera..Ville bara skriva in detta o lägga in bilderna på det ja fick av Patric...

Sorry för dålig uppdatering. Men de kommer mera...

Puss o Hej


3st koppar + fat


En Snygg TeKanna


Lilla Leah Börjar Nog Vänja Sej ^^Hejsan alla...

Ja jag tror hon börjar vänja sej. Jag hoppas hon är en mysig o kramgo kisse.? De återstår ju att se. Just nu ligger hon på Belles Nalle Puh täcke uppe på soffan o sussar lite. Vill ju gärna ta med henne in i sovrummet. Men ja tänker inte stressa henne heller..Men de vore så mysigt. Hade inget minne av att mina ansra katte ja hade va så skygga o gömde sej så lätt. Men dom var ju två st oxå. Leah är ju ensam...=/
Men de ska nog bara gå bra. Hon är ju bara 14veckor. Så något borde hon väl lära sej med oss..*skrattar*

Nä nu jag jäääätte trött. Så nu ska jag lägga mej. Ska kolla på Jeff Dunham som ja brännde ut med svensk text...Den är såååå rolig... ALla gubbar är kul *Skratt*

Men ha det så trevligt nu ifall vi inte hörs innan detta. God Jul & Gott Nytt År

//EmmA