Jag Undrar Vad?!

Essa är hemma med Burre nu pga magont igår IGEN!!! Något är fel. Vi kör med laktosfritt ifall de kan va de. Men det verkar inte funka?! Nu har jag sagt åt Burre att åka till akuten så får han väl sitta där. Men ja vill veta vad det kan vara!!!

Nu är jag på g till jobbet. Så ha en bra dag. KramSnabba Puckar

Ja det har varit snabba puckar idag. Jobbat från 7:30-14 direkt till skolan och hämta Essa som.i sin tur behövde kläder då hon blir kvar hos moster timls imorrn. Jag behövde mitt fellevererade paket som ja ska ha med mej till Farsta. Innan ja hämtar och lämnar paket så ska jag kl. nu sextonhundra va på Specsavers för nya ögon... sedan slutar älsklingen sjuttonhundra och ska möta mej i Farsta för då blir det Kinamat sedan hem och städa då vi får middagsgäster imorrn. (vilket blir mer städning imorrn oxå)

Har ja fått me ALLT nu.. (panik-bryter-i-hop-på-alla-saker-som-ska-göras-i-detta-nu)

Strax i Farsta så vi hörs väl senare så får vi se vad jag väljer för bågs till glajjerna ;)

Tjing tjing

Jaha Ja.

Idag är de Torsdag. Och förjävla kallt ute. Va tog den varma solen o det våriga vädred vägen? Jaja men det kommer i sinomtid.

Nu ska jag strax gå av för att promenera lite till jobbet tror ja. Får se. Har fruktansvärt ont i ryggen ännu. Vet inte varför? Tog just en Ipren så jag hoppas det hjälper en stund. :(

Hoppas alla får en fin/bra dag :)