Time for bed...

Jaa ibland känns det som att man inte gör annat en går upp äter lite och sen in i bingen?! Trist de där. Helgen har bara varit lugn och skön! Vilket kan behövas nu med jobb under veckorna! Åh på onsdag kommer min FINA Bella ❤

Essa kom hem vid 4 halv 5 idag efter massa lek hos kusinerna. Jag o älsklingen lagade stuvade makaroner med falukorv. Käka framför filmen "Rhe Dark Horse" gick att se men inte jätte bra! Älsklingen somnade för en stund sedan och jag ska sätta på en film och krascha strax ja med!

Har haft jobbig hosta sedn igårkväll :( något som kommer å går men inte vill bryta ut helt! Jobbigt de där eftersom man kanske inte känner sej helt hundra på jobbet! Men ja kommer gå ändå! Herregud va helgerna o veckorna går snabbt! Redan 1 Oktober imorgon :/

Glad ialf att jag får tjänsten än så lnge tom 24:e Januri! Sen får man se vad som händer. Vore ju förargligt om jag inte fick stanna kvar eller så. Men å andra sidan så är ja kvar så länge pojken är! Men tänk ommhan måste flytta??? :( va händer då?! Kommer jag få komma med? Oändligt med frågor! Och eftersom jag inte har utbildning så är läget inte på min sida heller när de gäller de! Buhu! Funderar på om jag kanske ska försök plugga hemifrån på kvällarna eller ta kvällskurser! Men kommer ja orka?! Det är frågan! Men vill man nåt så ska man inte ge sej i första taget!

Men men!

Ha en bra söndag (det som är kvar) och en fin måndag imorrn

Nattinatti

Hemma igen

Hemma igen från syster. Eller ja! Bara ja o Burre ;) Essa fick sova kvar! Då blir nog Alicia glad ;)

Ätit hemmagjorda hamburgare samt kladdkaka till efterrätt och tittat på "White Chicks" skrattar varje gång.

Nu ska ja o älsklingen mysa lite

Ha en bra lördag! Kramis

Hejsan lördag med lite hemmabestyr

Tog en skön sovmorgon till strax innan halv 10 och kände att det behövdes ;) efter de gick ja upp i mysdress och käkade lite frukost med familjen (bara min Bella som fattas) :'( efter frukosten så började jag röja överallt. Dammsög/tvätta golvena och tog sköljmedel på ett papper o drog på v-rums bordet (lyckas ialf hålla väck mycket damm) olickade vid tv och ställde spelen på sin rätta plats och damma av allting :) dammsög soffan och rätta till attan som hela tiden måste hamna snett (mej inte gilla) måste nog införskaffa oss matt-halk-skydd under :)

Sjungt och dansat runt samtidigt :) haha alltid lika kul måste ha musik i massor annars kan man inte få de där suget man är ute efter ;) man blir mer effektiv (ialf jag)

Efter massa plock och städ och 10kg svett hoppade jag in i duschen och DE gott folk är väl bland de bästa när man städat huset är rent o en själv. Bäddade oxå rent sängarna i barnens rum och damsög där med :) samt la in sängkläder i tvättmaskin. Hoppas bara vårt lakan hinner torka bara. Vi hade 2st dra-på-lakan men de ena råkade ja dra sönder när Burre låg i sängen då de alltid lägger sej på ena sidan mest. (Ja fråga mej fasiken inte hur ja tänkte för de gjorde ja nog inte haha) så nu kommer de dröja lite innan de torkar. Meeen å andra sidan man taget va man haver sa gumman o drog fram Fööönen hahaha!!! Why not liksom det är ju värme ialf och det blidde torrt ;D

Om ett tag drar vi till syrran på middag och efterätt samt sällskapsmys :) och efter de går vi hem och myser hemma lite innan de är dax för sängen!!!

Usch va det börjar bli kallt ute ;) men mys då man sitter inne!

Nä nu ska jag slappa lite innan vi drar iväg 2min härifrån ;D

Puss o kram